середа, 03 червня 2009 10:47

Затриманий розповів про вибухи у Мелітополі

 Затриманий розповів про вибухи у Мелітополі

Перший віце-прем"єр України Олександр Турчинов повідомив про затримання правоохоронними органами головного підозрюваного в організації вибуху в Ощадбанку в Мелітополі.

"Вже вчора о 15.00 був затриманий головний підозрюваний у цій справі... і близько 22.00 організатор надав свідчення у даній справі, які були підтверджені матеріалами справи", - відзначив він в інтерв"ю журналістам в середу перед засіданням уряду. Турчинов очолює урядову комісію з розслідування причин вибухів в Мелітополі.

За його словами, мотивом злочину став грабунок. У злочині брали участь дві людини, які розробили схему пограбування банку, що включає два вибухи.

Так, за задумом злочинців, перший вибух повинен був дестабілізувати ситуацію в банку, що полегшило б зловмисникам заволодіти майном банку, і другий вибух повинен був повністю приховати сліди злочину.

Турчинов додав, що у зв"язку з тим, що перший вибух виявився потужнішим, ніж очікувалося, злочинці втекли з місця злочину.

Перший віце-прем"єр подякував міліції за оперативну роботу.

Як повідомлялося, в результаті двох вибухів невідомого пристрою у відділенні Ощадбанку в Мелітополі вранці 2 червня постраждали 25 людей, зокрема двоє дітей. Троє з потерпілих знаходяться в реанімації.

За матеріалом Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину « Затриманий розповів про вибухи у Мелітополі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі