четвер, 15 листопада 2007 14:58

Вчитель заради експерименту вбив єнота посеред уроку

Вчитель заради експерименту вбив єнота посеред уроку

У школі американського міста Хантсвілль (штат Арканзас) мав відбутися урок з демонстрацією технології здирання шкури з тварини та вивчення її внутрішньої будови. Один з батьків обіцяв принести для цього єнота.

Викладач Джерік Хатчінсон дуже здивувався, коли виявив, що тварина жива. Тоді вчитель, який раніше працював на бійні, узяв єнота, виніс його зі шкільної будівлі й убив за допомогою пістолета для забивання цвяхів.

Після страшної розправи він повернувся в клас і продемонстрував школярам, як зазвичай з тварин знімають шкури. Потім учні розглядали вміст шлунку єнота.

Директор школи Елвін Лівсі заявив, що нічого не має проти подібних уроків. Школярі мають право відмовитися від їх відвідування, говорить він, підкреслюючи, що таких практично немає. На екзекуцію єнота, наприклад, не прийшла тільки одна людина. Хатчінсона, за його словами, учні поважають і люблять. Після вбивства єнота адміністрація школи з ним поговорила і попросила не вбивати тварин на території школи і завчасно надавати на затвердження плани уроків, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Вчитель заради експерименту вбив єнота посеред уроку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі