понеділок, 16 березня 2009 17:28

Важка хвороба змінила до невпізнання Патріка Суейзі (ФОТО)

Важка хвороба змінила до невпізнання 56-річного голлівудського актора Патріка Суейзі.

Не дивлячись на невиліковну хворобу - рак підшлункової залози, Патрік Суейзі не здається, він продовжує вести звичайний спосіб життя - ходити по магазинах, палити улюблені сигарети і отримувати від життя маленькі задоволення, відчуваючи себе повноцінною людиною.

Днями актор повернувся до Лос-Анджелеса, де був помічений зі своєю дружиною Лізою Ніемі за покупкою нового автомобіля, повідомляє The Sun. Патрік недавно пройшов повторний курс хіміотерапії, що помітно відбилося на його зовнішності. Суейзі дуже схуд і майже позбувся волосся.

Через втрати волосся внаслідок хіміотерапії він вимушений носити перуку, проте Суейзі не здається. Не дивлячись на те, що рак підшлункової залози міг розвинутися через надмірне паління, актор не розлучається з улюбленою звичкою.

Нагадаємо, що вже більше року виконавець головних ролей у фільмах "Брудні танці" і "Привид" бореться зі страшною недугою - раком підшлункової залози. У актора одна з найважчих форм хвороби. Лікарі зізналися, що не можуть зупинити процес розвитку хвороби. Після того, як лікарі констатували своє безсилля, Патрік вирішив прожити те, що йому відведено Господом Богом. Він продовжив займатися своєю улюбленою справою - зйомками в кіно. Недавно Суейзі закінчив зйомки в телесеріалі "The Beast ", у якому він зіграв агента ФБР. А восени цього року вийдуть в світ мемуари знаменитого актора, які він пише спільно зі своєю дружиною, повідомляє Дні.ру.

Зараз ви читаєте новину «Важка хвороба змінила до невпізнання Патріка Суейзі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі