понеділок, 09 червня 2008 13:02

Смертельно хворий Патрік Суейзі повертається в кіно

Смертельно хворий Патрік Суейзі повертається в кіно
Відомий актор Патрік Суейзі, в якого в березні виявили рак підшлункової залози, повертається до роботи. Через декілька тижнів в Чикаго для телекомпанії A&Е почнуться зйомки серіалу "Звір", в якому 55-річний актор зіграє агента ФБР. Прем"єра показу планується на початок 2009 року, повідомляє Foxnews.com.

"Я досить довго шукав таку роль. Цікаво зіграти багатогранний, непередбачуваний і забавний характер", - заявив актор. Лікарі говорять, що терапія дає позитивні результати, і не мають нічого проти активної зайнятості Патріка Суейзі на зйомках.

Зірка "Брудних танців" також стверджує, що терапія йде успішно, і він веде насичене життя зі своєю дружиною Лайзой. Одночасно хворий раком артист регулярно їздить на процедури до Стенфорду.

Рак підшлункової залози є одним з найнебезпечніших. За статистикою, лише 2 з 10 хворих проживають один рік після встановлення діагнозу. І лише одиниці живуть протягом 5 років після виявлення хвороби, повідомляє ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Смертельно хворий Патрік Суейзі повертається в кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі