четвер, 04 липня 2024 20:07

Наступні 48 годин можуть стати для Байдена найважливішими у політичній кар'єрі - CNN

Наступні 48 годин можуть стати для Байдена найважливішими у політичній кар'єрі - CNN
Президент США Джозеф Байден планує порадитися у колі близьких, повідомили CNN. Фото: @JoeBiden

Сьогодні, у національне свято - День незалежності Сполучених Штатів Америки 4 липня, президент Джозеф Байден планує порадитися у колі близьких, щоби визначитися із найважливішим рішенням щодо його участі у президентських перегонах.

Про це повідомили CNN.

"Президент збере членів сім'ї до Дня незалежності, що матиме вирішальне значення для його майбутніх обговорень про кампанію переобрання в Білому домі. Він гостро потребує день без інтенсивних новин, що дозволить йому "перегрупуватися" у потенційно найважливіші 48 годин його політичної кар'єри", - повідомили.

Зазначається, що Байден бореться за порятунок свого подальшого президентства.

Повідомляється, що він занепокоєний, що його захлисне зростаюча хвиля критики й тиску всередині партії. Адже все більше демократів висловлюють сумніви, що він зможе перемогти Дональда Трампа після провального виступу на дебатах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилася свіжа соціологія рейтингів Байдена і Трампа

Коли у середу з'явилися припущення про те, що чинний глава Білого дому розглядає можливість вийти з перегонів, Байден однозначно заявив, що братиме участь у виборах, щоб перемогти.

Потім він зустрівся із 20 губернаторами-демократами у Білому домі.

Для того, щоби запевнити американців у своїх спроможностях, у п'ятницю Байден дасть інтерв'ю телеканалу ABC News, "яке тепер виглядає навіть більшим викликом, ніж дебати на CNN". Адже припинення передвиборчої кампанії Байдена, як і кожен його публічний виступ зараз, аналізуватиметься на предмет будь-яких помилок чи ознак вразливості.

Президентські вибори у США заплановані на 5 листопада, вони стануть 60-ми виборами президента. Виборці оберуть колегії виборщиків, які через 41 день, у грудні 2024 року мають обрати президента та віцепрезидента. Також відбудуться вибори до обох палат Конгресу: Палати представників і третини Сенату.

Зараз ви читаєте новину «Наступні 48 годин можуть стати для Байдена найважливішими у політичній кар'єрі - CNN». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі