четвер, 12 вересня 2024 09:10

Ваше щастя не за горами: на чотири знаки чекає фінансовий успіх

Ваше щастя не за горами: на чотири знаки чекає фінансовий успіх
Шукайте нову роботу. Розширюйте коло знайомих. Фото: pixabay.com

12 вересня повірте у свої сили. Пробуйте щось нове. Це час розквіту та успіху.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього четверга можна починати життя з чистого аркуша, - говорить астрологиня. - Шукайте нову роботу. Розширюйте коло знайомих. Запускайте в роботу нові проєкти. Можна почати новий курс навчання. Вдалим буде переїзд на нове місце проживання. Будь-які зміни виявляться перспективними. Не таланитиме лише пасивним і депресивно налаштованим людям. Самотнім варто пошукати свою пару. Закоханим - сказати найважливіші слова дорогій людині. Добре пройдуть операції з нерухомістю. Купуйте, продавайте, шукайте варіанти для обміну. На Левів, Терезів, Скорпіонів і Водоліїв чекає фінансовий успіх. Ваше щастя не за горами. Майстерно справляйтеся зі своїми обов'язками і насолоджуйтеся перемогами".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Ваші доходи підуть вгору. Почнете заробляти більше за інших. Поки не час відкривати комусь секрети успіху.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Кохані бажатимуть відпочинку. Влаштуйте вечерю зі свічками, перегляньте улюблене кіно. Почуваєтеся піднесено. Вдаватиметься робота, на яку бракувало сили.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Цей день перевірятиме, чи ви людина слова. Не чекайте вказівок. Самі беріться за невідкладні справи. Результат приємно здивує.

Рак (22 червня - 22 липня)

Зміни не заставлять себе чекати, але сподобаються вони не кожному. Відмовтеся від придбання побутової техніки. Цей день краще присвятити саморозвитку. Записуйте на курси іноземних мов, практикуйте йогу, купіть абонемент у басейн.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Заробите більше, ніж сподівалися. Заощаджуйте. Ближче до Нового року вдасться купити нерухомість для себе чи дітей. Грошей у гаманці побільшає.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Ви сповнені натхнення і сили. Отримаєте пропозицію, перед якою важко встояти. Не гайте часу на роздуми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Такий шанс випадає раз у житті: три знаки відкриють у собі суперздібності

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не заздріть успіхам знайомих, доки не довідаєтеся, якою ціною вони усього досягли. Розвивайте свої таланти. Саме вони годуватимуть вас наступні роки.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Вагатиметеся і багато міркуватимете про майбутнє. Не бійтеся змін. Все складеться так, як має бути. Вдалий час для пошуку роботи і зміни роду діяльності. Відчуєте покращення у фінансовій сфері.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Брати додаткову роботу чи змінювати рід діяльності краще у середині вересня. Найбільш працездатними себе відчуватимете увечері. Не відмовляйтеся від роботи у нічну зміну.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Добре все пройде у людей, які вміють чекати. Не поспішайте вскочити в останній вагон. Відкладіть ідеї щодо відкриття власної справи. Краще відвідайте перукаря або косметолога. Процедури краси пройдуть вдало.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Не обіцяйте фінансову допомогу комусь з друзів. Через це посваритеся з ними. Не час змінювати рід діяльності. Варто докласти зусиль, аби зберегти те, що маєте. Вами захоплюються роботодавці. За гарно виконану роботу добре заплатять.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Обиратимете між кількома роботами чи сферами діяльності. Годі сидіти на двох стільцях. Визначтеся, чим хочете займатися.

18 вересня відбудеться місячне затемнення. Тиждень перед затемненням стане суперуспішним для трьох знаків. Їм все вдаватиметься з першого разу.

Зараз ви читаєте новину «Ваше щастя не за горами: на чотири знаки чекає фінансовий успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі