вівторок, 16 березня 2010 18:16

Валевська радіє, що Лазаровича поставили на місце

Валевська радіє, що Лазаровича поставили на місце

Свою участь у національному відборі "Євробачення 2010" підтвердили співаки Наталя Валевська і Ель Кравчук.

"Тепер я радію, що не перемогла на конкурсі від Росії, - розповіла Валевська. - Це Бог дав мені шанс взяти участь в українському відборі".

7 березня вона взяла участь у російському відборі на "Євробачення". Для цього на два тижні переїхала до Москви. Але переможцем назвали російського співака Петра Наліча.

"Ніхто не застрахований. Шанси на перемогу в усіх рівні. Я готова зробити усе, щоб перемогти і поїхати на конкурс від України, бо я патріотка. На відбір у Росію поїхала тільки через те, що в НТКУ відмінило нацвідбір. Рада, що справедливість восторжествувала і знайшлися люди, які поставили на місце співака Лазаровича", - зазначила співачка.

У Москві співачка виконувала пісню "Смотри глаза в глаза".

"На українському відборі співатиму щось інше. Поки що над виступом працює мій продюсер Володимир Пригладь", - зауважила вона.

Співак Ель Кравчук взяти участь у відборі надумав вчора вночі.

"Буквально сьогодні вночі зрозумів, що не можу упустити цей момент, що повинен рватися вперед. Я готовий чесно боротися за право брати участь в конкурсі "Євробачення", - зізнався він.

Кравчук співатиме у відборі пісню "Хмари", яку написав в співавторстві з Андрієм Данилком і Семеном Горовим.

"У мене довга кар"єра в українському шоу-бізнесі, але я ніколи до цього моменту не відчував бажання брати участь у конкурсі подібного роду. До такого рішення мене підштовхнув ажіотаж, що піднявся в країні довкола "Євробачення", - поділився він.

Зараз ви читаєте новину «Валевська радіє, що Лазаровича поставили на місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі