середа, 10 березня 2010 18:42

Валевську на російському відбірковому турі до "Євробачення" підтримував Пєсков (ФОТО)

Автор: Фото з власного архіву співачки
 

Співачка Наталя Валевська повернулася з Москви, де брала участь у відбірковому турі на конкурсі "Євробачення 2010".

Про це співачка розповіла у телефонній розмові з кореспондентом Gazeta.ua.

"Досі не знаємо свого результату, - повідомила Валевська. - Ані місця, ані кількості балів організатори не сказали. Назвали тільки переможця".

Валевська російською виконала пісню "Смотри глаза в глаза". Співачці підтанцьовував її балет.

"Всі думали, що я приїхала в Москву за підтримкою Алли Пугачової, бо перемогла в її радіошоу "Алла шукає таланти". Алла Борисівна і так зробила для мене все, що обіцяла. Я їй вдячна. До конкурсу "Євробачення" Алла Борисівна не має ніякого відношення. Коли проводили відбір, вона була на гастролях в Німеччині. Подзвонила мені один раз. Бажала успіху", - зауважила співачка.

Разом з Валевською у московському відборі брала участь українка Наталя Волкова.

"Я хотіла побачитися з Наталею, побажати їй успіху. Але ми навіть не перестрілися під час відбору. Час кожного артиста розписали по секундах", - розказала вона.

Валевську підтримував пародист Олександр Пєсков.

"Я приїхала у Москву за два тижні до відбору. Поки уточнювались деталі конкурсного відбору, не втрачала ні хвилинки. Вечори присвячувала розвідці зоряної тусовки Москви", - розповіла співачка.

Валевська сходила на День народження до пародиста Олександра Пєскова.

"У престижному московському яхт-клубі "Адмірал" гуляли до ранку. Він бачив, що я переживаю, що дуже старанно готуюсь до конкурсу. Підтримував мене, як міг. Свою вдячність я хотіла виразити у подарунку. Купила золоту статуетку тигра, подарувала її в пакеті. Всі подарунки забирали його помічники. Наступного дня дзвоню, питаю, чи зацінив мій подарунок. Він каже, що ніякого золотого тигра не бачив. Потім сказав, що статуетку вкрали під час вечірки. А у тому пакеті, який я дарувала, була розбита пляшка", - поділилась Валевська.

Зараз ви читаєте новину «Валевську на російському відбірковому турі до "Євробачення" підтримував Пєсков (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі