вівторок, 02 лютого 2010 14:49

Росію на Євробаченні хочуть представляти українські співачки

Дві українські співачки, Наталія Валевська і Наталія Волкова, подали заявки на участь в російському відборі, який відбудеться там 7 березня. Артистки не приймали участі в національному відборі в Україні, оскільки Національна телекомпанія України сама вибрала нашого учасника - Василя Лазаровича.

З приводу своїх шансів на перемогу в російському відборі Валевська прогнозів не робить: "Просто їду і там виступатиму. Ніяких витрат, окрім як на поїздку до Москви, поки не знадобиться".

Співачка ні на чию підтримку, окрім власних сил, не розраховує.

"Навіть на Аллу Борисівну, яка і так зробила для мене все, що обіцяла", - заявила артистка, яка раніше перемогла в радіошоу Пугачової "Алла шукає таланти".

Інша потенційна учасниця від Росії - наша співачка Наталія Волкова - у разі перемоги розраховує на допомогу організаторів. За словами її продюсера Володимира Орлова, всі витрати учасника (від постановки шоу до затрат на проїзд і проживання) бере на себе телеканал "Росія", який цього року займається організацією шоу.

"А в НТКУ прямо заявили - у них грошей немає, - говорить Орлов. - Це і є основна причина, чому не проводили відбір. Було зрозуміло: туди поїде артист, який сам зможе профінансувати свою поїздку. За моїми розцінками, поїхати на "Євробачення" обійдеться в 150 - 200 тисяч доларів, а зовсім не ті мільйони, про які люблять розповідати наші артисти. Але найголовніше - це все-таки пісня. Непрофесійно вибирати спершу учасника, а потім пісню".

А ось Віталій Козловський, який давно рветься на конкурс, в російському відборі брати участь не буде: "Навіть думки ніколи такої не виникало".

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Росію на Євробаченні хочуть представляти українські співачки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі