понеділок, 15 березня 2010 18:58

Валевська програла російський відбір на Євробачення

Автор: фото з сайта www.blik.ua
  Київська співачка Наталя Валевська в Москві виконувала пісню ”Смотри глаза в глаза”. ”Досі не знаємо свого результату. Ні місця, ні кількості балів організатори не сказали”, — каже Наталя
Київська співачка Наталя Валевська в Москві виконувала пісню ”Смотри глаза в глаза”. ”Досі не знаємо свого результату. Ні місця, ні кількості балів організатори не сказали”, — каже Наталя

Співачка 28-річна Наталя Валевська 7 березня брала участь у російському відборі на співочий конкурс Євробачення. На ньому переміг російський співак Петро Наліч, 29 років.

— Досі не знаємо свого результату, — каже Наталя. — Ні місця, ні кількості балів організатори не сказали. Назвали тільки переможця. Я виконала пісню "Смотри глаза в глаза". Всі думали, що приїхала в Москву по підтримку Алли Пугачової, бо перемогла в її радіошоу "Алла шукає таланти". Але вона до Євробачення не має стосунку. Коли проводили відбір, Пугачова була на гастролях у Німеччині. Раз подзвонила мені, побажала успіху.

Також у відборі брала участь українка Наталя Волкова.

— Я хотіла побачитися з нею, але ми навіть не перестрілися. Час кожного артиста розписали по секундах, — говорить Валевська.

Пугачова раз подзвонила мені, побажала успіху

Петро Наліч — архітектор за освітою. Три роки тому виклав в Інтернеті власний кліп на пісню "Гітар". За місяць відео переглянули 70 тис. осіб. Петро почав виступати в московських клубах. "Музичний колектив Петра Наліча" підтримував російські команди на футбольному чемпіонаті Євро-2008 та Олімпіаді в Пекіні.

55-те Євробачення відбудеться у норвезькій столиці Осло з 25 по 29 травня. Участь візьмуть 39 країн.

Золотого тигра вкрали на дні народження

У Москві Наталя Валевська пішла на день народження до пародиста Олександра Пєскова.

— У престижному московському яхт-клубі "Адмірал" гуляли до ранку. Він бачив, що я переживаю, бо готуюся до конкурсу. Підтримував, як міг. Щоб віддячити, я купила йому золоту статуетку тигра. Усі подарунки забирали його помічники. Наступного дня дзвоню, питаю, чи зацінив мій презент. Він каже, що ніякого золотого тигра не бачив. Потім сказав, що статуетку вкрали під час вечірки. У пакеті, який я для нього передала, була розбита пляшка.

Зараз ви читаєте новину «Валевська програла російський відбір на Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі