вівторок, 23 липня 2024 13:26

В Україну повернеться спека - назвали дати

В Україну повернеться спека - назвали дати
У Києві 24 липня дощів не очікується. Фото: pixabay.com

24 липня в більшості областей України температура повітря сягне +25...29°С. У південній частині буде +30...34°С.

А вночі взагалі прогнозують +16...20°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Telegram.

"Набирайте повні відра комфортної температури повітря, бо 28-29 липня знову спека повернеться. Не така, щоб аж +40, проте знову будемо хекати. Хіба що на півдні та південному сході ймовірно з неділі до +34...37 градусів! Дощі з грозами ймовірні у середу в західних областях, на решті території України завтра буде суха сонячна погода", - написала вона.

У Києві 24 липня дощів не очікується. Вночі буде +18°С, а вдень +28°С.

У четвер-п'ятницю буде переважно свіжа чудова синоптична атмосфера (окрім значної частини півдня та південного сходу), а в неділю-понеділок спека в Україну повернеться, до +30...34°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові запровадили І рівень небезпеки, що сталося

Найвищою буде температура повітря у південній частині України, +34...37°С.

"Взагалі, найближчим часом південь України стабільно втримує, більше чи менше, спекотну суху погоду. Тому поки що, де можливо, швиденько робіть запаси свіжого повітря та чудового помічного вітерцю", - додала Діденко.

У Києві у вівторок буде без опадів, максимальна температура повітря становитиме близько +28°С. Упродовж четверга-п'ятниці в столиці очікується короткочасне зниження температури повітря до +23...25°С. У суботу-неділю помірна (не сильна) спека відновиться.

Зараз ви читаєте новину «В Україну повернеться спека - назвали дати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі