вівторок, 25 серпня 2009 11:05

В Україні сталися дві надзвичайні ситуації з поїздами

В Україні сталися дві надзвичайні ситуації з поїздами

Вчора в 19.10 біля станції Синельникове Дніпропетровської області під час руху на швидкості 10 км/год. при проходженні стрілки зійшов з рейок локомотив пасажирського поїзда "Євпаторія - Москва", що складався з 18 вагонів.

Як повідомили в прес-службі МНС, жертв і постраждалих немає. Контактна мережа і залізничне полотно не пошкоджені. Затримка руху поїзда склала 2 години 35 хвилин. На місці працювала опергрупа Головного облуправління МНС.

Окрім цього випадку, під час руху приміського електропоїзда сполученням "Миронівка - Фастів" в понеділок вранці в одному з вагонів виникло задимлення з подальшим спалахом.

Після аварійної зупинки електрички всі пасажири, що знаходилися у вагоні (близько 20 чоловік), самостійно залишили його. "Жертв і постраждалих немає", - повідомив керівник прес-служби МінЧС Ігор Кроль.

Вагон згорів. Задимлення виникло о 09.34, пожежа була ліквідована за годину силами двох відділень Державної пожежної охорони МІНЧС. За інформацією МІНЧС, затримки руху не було.

"Попередня причина пожежі - коротке замикання трансформатора вагону електрички", - мовиться у повідомленні.

Інтерфакс, УНІАН

Зараз ви читаєте новину «В Україні сталися дві надзвичайні ситуації з поїздами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі