четвер, 27 червня 2024 13:15

Любовний гороскоп на липень: яким знакам зірки віщують кохання, пристрасть і спокусу

Любовний гороскоп на липень: яким знакам зірки віщують кохання, пристрасть і спокусу
Доля подарує вам неймовірну зустріч на початку місяця. Фото: pixabay.com

У липні багатьом знакам щаститиме на любовному фронті. Дехто наважиться на одруження після кількох побачень. Це час щасливих шлюбів.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Доля подарує вам неймовірну зустріч на початку місяця, - говорить астрологиня. – Будьте наполегливими у боротьбі за серце коханих. Якщо стосунки не клеються, відпустіть партнера і тільки виграєте від цього. Настає зоряний час у житті Овнів, Дів, Стрільців і Козорогів. Зірки віщують вам справжню спокусу. Стільки пристрасті та кохання вам навіть не снилося. Відкрийте своє серце для нових почуттів".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Демонструйте коханим свою довіру. Дозвольте їм проводити більше часу з друзями. Не ревнуйте, а довіряйте.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Легко закохуватиметеся, бачитимете у людях найкраще. Не варто приймати рішення про одруження. Вдалий для цього час настане у кінці серпня.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Погода вдома буде залежати від вас. У липні самотні зустрінуть свою пару. Стосунки можуть закінчитися шлюбом. Не прискорюйте розвиток взаємин.

Рак (22 червня - 22 липня)

Доля зведе вас з партнером, який стане близьким та цікавим співрозмовником, пристрасним коханцем і надійним другом. Ваш дім наповниться радістю та любов'ю.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не засиджуйтеся в інтернеті, коли навколо стільки цікавого. Зустріньтеся з друзями та колишніми однокласниками. Несподівано може розпочатися неймовірний роман.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Ваші заробітки залежатимуть від того, яку підтримку отримуватимете від батьків та коханих. Злагода в домі зробить вас ще більш працездатними і цілеспрямованими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінансовий гороскоп на липень: ці чотири знаки заживуть, як мільйонери

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Згадаєте прислів'я: всі ми родом з дитинства. Тягнутиме до батьківського дому. Саме від найрідніших почуєте кілька мудрих і надзвичайно цінних порад. Не затягуйте з реалізацією своїх задумів.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

У ваше життя прийдуть нові знайомі. Щоб закохати когось у себе, наважитеся змінити імідж. Не відкривайте іншим секрети свого успіху. Поради будете роздавати згодом.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Вас тягнутиме до справ. Коханим кортітиме більше часу провести у вашому товаристві. Рідні ображатимуться через вашу забудькуватість. Діти цим тільки користуватимуться. Записуйте, що і кому пообіцяли.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Стежте за змінами у вашому оточенні. Дехто віддалиться, а хтось з друзів стане як ніколи ближчим. Подружжя, які довго не могли завагітніти, нарешті стануть батьками.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Набридатимуть залицяння неприємної для вас людини. Це заважатиме реалізації особистих планів. Зумійте прямо і чемно відмовити. Не бійтеся мріяти. Ваші бажання будуть почуті.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Заводьте нові знайомства. Прислухайтеся до інтуїції, довіртеся долі. Якщо доведеться змінити місце проживання чи роботи, не жалкуйте ні про що. Життя веде вас у правильному напрямку

Астрологиня назвала один із найбільш вдалих тижнів літа і розповіла, у яких двох знаків все піде як по маслу.

Зараз ви читаєте новину «Любовний гороскоп на липень: яким знакам зірки віщують кохання, пристрасть і спокусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі