четвер, 28 січня 2021 14:12

В Україні лютуватиме потужний циклон

В Україні лютуватиме потужний циклон
У Києві завтра періодично сніжитиме, у другій половині дня сніг припиниться. Фото: pixabay.com

Завтра в Україні прогнозують сніг, ожеледицю, поривчастий вітер та подальше похолодання.

Сніг у п'ятницю очікується в північних, західних областях та на Вінниччині, повідомляє синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

Уночі циклон ще впливатиме на погоду центральної частини та півдня, де йтиме мокрий сніг. Завтра вдень у південній частині країни та в більшості центральних областей ситуація стабілізується, опади послабнуть або припиняться. На сході вдень опади прогнозують лише на Харківщині, увечері мокрий сніг та дощі дійдуть до Луганської й Донецької областей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Україну насувається потужний ураган з хуртовинами

Температура повітря протягом дня коливатиметься від +2...-3°С, на крайньому півдні +3...6°С. Проте вночі ще відчуватиметься похолодання, передбачається -2...9°С.

У Києві завтра періодично сніжитиме, але в другій половині дня сніг припиниться. На дорогах ожеледиця. Найближчої ночі у столиці вдарить мороз у межах -5...7°С, завтра вдень очікується 0...-2°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики здивували прогнозом до кінця січня

Одеса опинилася в складних погодних умовах. Мокрий сніг із дощем не припинялися за пониженої температури, що призвело до часткового заледеніння контактної мережі електротранспорту та обриву електромереж.

Зараз ви читаєте новину «В Україні лютуватиме потужний циклон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі