пʼятниця, 20 жовтня 2006 09:39

У центрі Москви намагалися підірвати податкову інспекцію

У центрі Москви намагалися підірвати податкову інспекцію

У центрі Москви поряд з будівлею податкової інспекції, яка розташована на Долгоруковській вулиці, спрацював вибуховий пристрій.

Як повідомили представники правоохоронних органів столиці, потужність вибуху склала приблизно 100 г в тротиловому еквіваленті. Інцидент стався сьогодні о 7:30

Як повідомив представник головного міського управління МНС Росії, за попереднім розслідуванням, вибух стався на рівні другого поверху будівлі податкової інспекції.

- Швидше за все, вибуховий пристрій був закладений в одному із зовнішніх кондиціонерів, - уточнили в МНС. В усякому разі, заявили співробітники міського управління, вибух прогримів із зовнішнього боку стіни будівлі. Розглядається також версія про те, що пристрій знаходився не в кондиціонері, а на одному з підвіконь другого поверху.

Ніякої інформації про загиблих або постраждалих у результаті вибуху не поступало. На місце події вже виїхали співробітники оперативних служб, які почали розслідування обставин інциденту, повідомляє Утро.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Москви намагалися підірвати податкову інспекцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі