середа, 08 травня 2013 12:24

У Києві затопило Гідропарк
5

Фото: Фото: facebook.com/veryslav

У Києві через підняття рівня води в Дніпрі підтопило кілька пляжів, пішохідний перехід біля Голландського мосту, Труханівську вулицю і частину Оболонської набережної, а також Гідропарк, повідомляє Інтерфакс-Україна.

На сайті ТСН розміщені фото, на яких видно, що в Гідропарку люди пересуваються на човнах, затоплені сміттєві баки, кабінки для переодягання та ресторани.

Як повідомляє прес-служба Держслужби з НС, у цілому в шести населених пунктах України частково підтопило 3 житлових будинки і 92 двори. Зокрема, 7 дворів і присадибних ділянок у 4 населених пунктах Київської області, 3 житлових будинки та 37 дворів в 1 населеному пункті Чернігівської області, 48 дворів та присадибних ділянок в 1 населеному пункті Черкаської області.

За інформацією ГСЧС, проходження максимального рівня води на Дніпрі біля водопосту Неданчичі очікувався 4 травня висотою 719-721 см над нулем посту. Станом на 7 травня рівень води склав 704 см над нулем посту. На Десні зменшується ріст рівнів повені, за винятком місця у водопосту Макошине, де станом на 7 травня рівень води склав 722 см над нулем поста.

Зараз ви читаєте новину «У Києві затопило Гідропарк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі