вівторок, 11 жовтня 2022 00:35

У Європі масові мітинги: Росію вимагають визнати країною-терористом
5

Мітинг в Ізраїлі
Фото: t.me/yigal_levin
Мітинг в Ізраїлі
Мітинг в Ізраїлі
Мітинг в Ізраїлі
Мітинг в Ізраїлі

Після масованих російських ракетних ударів по Україні 10 жовтня в Європі пройшли численні мітинги з вимогою визнати РФ країною-терористом і допомогти Україні виграти війну.

Так, багатотисячні демонстрації пройшли у Великобританії, Польщі, Ізраїлі та Португалії. Фото і відео опублікувала низка каналів та іноземних користувачів, повідомляє "Слово і діло".

Учасники акції принесли з собою українські прапори та плакати з вимогами визнати РФ країною-терористом і дати Україні зброю, щоб вона могла виграти війну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Україну неможливо залякати" – Зеленський звернувся біля аварійної служби

У Португалії акції не стала перешкодою навіть сильна злива - мітингувальники вийшли з такими ж вимогами, як і в інших містах.

10 жовтня російські окупанти завдали масованого ракетного удару по більш ніж 20 населених пунктах в Україні, завдали понад 84 ракетних і авіаційних ударів. Росіяни обстріляли 12 областей.

Від ракетних ударів у Києві загинули п'ятеро людей, постраждали 45 житлових будинків. Всього загинуло не менше 11 осіб, пошкоджено 11 об'єктів важливої інфраструктури.

Зараз ви читаєте новину «У Європі масові мітинги: Росію вимагають визнати країною-терористом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі