четвер, 18 лютого 2021 12:56

Українців чекає завершальний прорив лютневих морозів

Українців чекає завершальний прорив лютневих морозів
Вдень температура повітря коливатиметься в межах -7...12°С. Фото: pixabay.com

Завершальний прорив лютого холоду в Україну очікується найближчої ночі.

Відсутність опадів та атмосферні прояснення дозволять стовпчикам термометрів опуститися до -20...26°С, повідомляє синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

У західних областях, на Дніпропетровщині, у Кропивницькому з районами та на сході України передбачається вночі -14...20°С. У південній частині країни та на Закарпатті -9...15°С.

Удень температура повітря коливатиметься в межах -7...12°С, на заході та півдні -1...7°С. 19 лютого опади в Україні малоймовірні, лише вночі в Приазов'ї пройде сніг із хуртовинами. Там буде сильний вітер.

У Києві в п'ятницю переважатиме суха погода. Уночі в столиці -18...22°С, на околицях нижче. Завтра вдень у Києві передбачається близько -10°С. А далі розпочнеться відлига та потепління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Україну чекають температурні гойдалки

Морози почнуть відступати з 21 лютого. У цей день на заході та півдні температура повітря вдень коливатиметься у межах +1...5°С, а на Закарпатті +4...6°С.

Зараз ви читаєте новину «Українців чекає завершальний прорив лютневих морозів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі