середа, 17 лютого 2021 14:40

На Україну чекають температурні гойдалки

На Україну чекають температурні гойдалки
У ніч на п'ятницю прогнозують 20-градусний мороз. Фото: pixabay.com

У четверг температура повітря трохи підвищиться, але морози не відступлять. 19 лютого стовпчики термометрів опускатимуться місцями до -24...29°С.

Найближчої ночі в Україні очікується -7...14°С, на північному сході -15...22°С, повідомляє синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. На півдні та заході -3...9°С, на Закарпатті близько 0°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Антарктиді знову "цвіте" сніг

Завтра вдень у північних областях -7...14°С, на решті території -2...7°С, на півдні -2...3°С, на Закарпатті та в Криму +1...5°С. Сніг у четвер ймовірний на заході, у південній частині та подекуди у центральних областях. На решті території без істотних опадів.

У Києві завтра серйозні опади малоймовірні. На дорогах слизько. Уночі та вдень 18 числа температура повітря очікується у межах -10...12°С. Увечері похолодає до -16...18°С. У ніч на п'ятницю прогнозують -20°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черкаси побили рекорд Європи

Морози почнуть відступати з 21 лютого. У цей день на заході та півдні температура повітря вдень коливатиметься у межах +1...5°С, а на Закарпатті +4...6°С.

Зараз ви читаєте новину «На Україну чекають температурні гойдалки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі