середа, 19 липня 2023 12:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Українці ліквідували російського терориста "Ташкента"

Українці ліквідували російського терориста "Ташкента"
Дениса Іванова ліквідували дронами-камікадзе. Фото: РосЗМІ

Українські війська ліквідували терориста Дениса Іванова з позивним "Ташкент".

Його автомобіль атакував дрон-камікадзе, пишуть РосЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шойгу позбувся генерала, який визнав невдачі Росії на фронті

Іванов командував 123-ю бригадою Міноборони РФ. Її сформували на базі російського терористичного угруповання, яке діяло з 2014 року на окупованій території Луганської області.

Окупанта представили до звання "Героя Росії", але за життя він його так і не отримав.

Українські військові ліквідували російського генерал-лейтенанта Олега Цокова у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області. Російський генерал був знищений унаслідок влучання по готелю "Дюна", розташованому на території Приазовкурорту. Певний час саме там проживало військове керівництво ворога. Також недалеко було розташування ворожої протиповітряної оборони.

Українські війська продовжили наступальні дії на Мелітопольському напрямку. Завдали прямого удару по готелю в окупованій Запорізькій області, де знаходився штаб 58-ї загальновійськової армії РФ.

Російські джерела стверджували, що українські сили, нібито, завдали ударів касетними боєприпасами, наданими Заходом. В ISW не бачили візуального підтвердження цьому.

Зараз ви читаєте новину «Українці ліквідували російського терориста "Ташкента"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі