пʼятниця, 04 травня 2018 07:41

У "Жулянах" торгують російськими сувенірами

В аеропорту імені Сікорського (Жуляни) у якості сувенирів продаються російські матрьошки. Про це у Facebook написав заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький та виклав відповідне фото.

"Жуляни. Яка гидота", - підписав світлину автор.

Автор: Facebook Олексія Голобуцького
  Мережу розбурхало фото російських сувенірів в київському аеропорту
Мережу розбурхало фото російських сувенірів в київському аеропорту

Пост викликав бурхливу реакцію користувачів мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли зникнуть російські банки в Україні

"Фу! Це просто збочення!!!", "Страшна гидота. А ще гидотніше, що це купують", "У Львові теж такого "добра" вистачає((", "Українці в животі? Це натяк, як РФ хоче Україна зжерти", "Це що? Ота Матрьоха злопала українців? Не подавилась? Фууу,гидота! От як назвати отих бізнесменів, які ні вухом, ні рилом не чули, що зараз матрьошки-символ кцп..Привозять і торгують отим лайном, а тупі вівці оце купують.. Якби під час війни привозили в союз гітлерівські символи і торгували ними, що б за це було?", - пишуть користувачі в коментарях до фото.

У супермаркеті Києва помітили проросійські прикраси до Великодня. На вітринах - наліпки на яйця із зображенням матрьошок - традиційного символу РФ.

Зараз ви читаєте новину «У "Жулянах" торгують російськими сувенірами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі