четвер, 04 травня 2023 11:10

Спецтема: Війна Росії проти України

У ЗСУ відреагували на погрози РФ вдарити ядерною зброєю

У ЗСУ відреагували на погрози РФ вдарити ядерною зброєю
Погрози тактичним ядерним ударом по Києву – це ІПСО росіян. Фото: pixabay.com

Погрози російської пропаганди тактичним ядерним ударом по Києву та урядовим будівлям є звичайним сіянням паніки з боку агресора.

Ворог постійно проводить інформаційно-психологічні спецоперації, з метою здійняти паніку в українському суспільстві, заявив уранці 4 травня речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Росіяни хочуть змусити людей робити різкі рухи, тікати з країни, купувати сіль, сірники тощо. До погроз ми звикли, вони перейшли всі червоні лінії. За останній тиждень вони вбивали дітей та били по містах, тож нас не залякати", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нічна атака на столицю: в Повітряних силах розкрили нові подробиці

Балістичні та крилаті ракети, які мають росіяни, справді можуть бути носіями тактичного ядерного заряду, додав Ігнат. Усі пропагандистські пабліки РФ після вибуху над Кремлем погрожували ударами по Києву та зброєю масового ураження, але це – вороже ІПСО, наголосив він.

3 травня у пресслужбі Кремля заявили, що українські безпілотники "намагалися завдати удару" по кремлівській резиденції президента РФ Володимира Путіна. Атаку Кремль назвав "спланованою терористичною акцією" і "замахом на президента Росії".

Командування Збройних сил України та президент Володимир Зеленський причетність до атаки спростовують. На думку ​​радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка, Росія готує масштабний теракт.

Сполучені Штати Америки заявили, що збирають факти інциденту з безпілотником у Москві.

Зараз ви читаєте новину «У ЗСУ відреагували на погрози РФ вдарити ядерною зброєю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі