субота, 26 березня 2022 08:58

У Мелітополі окупанти почали полювати на "фашистів" - тих, хто проти Росії

У Мелітополі окупанти почали полювати на "фашистів" - тих, хто проти Росії
В окупованому Мелітополі шукають "фашистів", які проти влади РФ. Фото: news.mspravka.info

Окупанти в Мелітополі збирають голів ОСББ та пропонують повідомляти, "де живуть фашисти". Так називають усіх, хто проти Росії, зберігає чи демонструє прапор або герб України, вважає українську владу єдиною легітимною.

Про це повідомили в Telegram-каналі Запорізької ОВА.

"Крім того, до Кирилівки приїжджали російські армійці, представилися "військовою комендатурою Мелітополя". Запропонували співпрацю. Голова селищної ради від скерував окупантів у всім відомому напрямку", - повідомив речник ОВА, полковник ЗСУ Іван Арєф'єв.

Погрози він росіян отримують журналісти, які працюють на окупованих територіях. Їх залякують тюремним ув'язненням за статтею про тероризм. Тиснуть росіяни й на тих, хто забезпезпечує життєдіяльність міста та дбає про безпеку цивільних мешканців. Натомість співробітниками критичної інфраструктури навіть на волонтерських засадах продовжують працювати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мелітополі окупанти заблокували гуманітарну допомогу

"Жителі Запоріжжя разом із підрозділами ТрО та іншими силовими структурами продовжують готувати місто до оборони. Станом на вечір 25 березня військові області вже знищили бронетранспортер, танк, три автомобілі, один 120-мм міномет, а також пошкодили самохідну гаубицу. Ліквідували 20 окупантів, 40 поранили", - йжеться в повідомленні Арєф'єва.

Окупанти мають намір сьогодні організувати проплачений мітинг у тимчасово захопленому місті Мелітополь під Запоріжжям. Їм треба зробити картинку для російського телебачення.

"Мітинг" мають провести на центральній площі міста Мелітополь. Подія буде спрямована нібито на підтримку "російської влади", а за участь в ній платитимуть 1200 рублів.

Зараз ви читаєте новину «У Мелітополі окупанти почали полювати на "фашистів" - тих, хто проти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі