вівторок, 13 жовтня 2009 10:07

У Харкові розпочинається опалювальний сезон

У Харкові розпочинається опалювальний сезон

Опалювальний сезон у Харкові розпочнеться з 13 жовтня 2009 року.

Про це повідомив перший заступник міського голови Олександр Кривцов, повідомляє прес-служба Харківської міськради.

Відповідне розпорядження міський голова підписав з урахуванням даних синоптиків, які спрогнозували на найближчі дні в Харківської області значне зниження температури. Так, 14 жовтня вночі температура опуститься до -2+2ºС, вдень – до +3 - +8ºС.

Комунікації міста Харкова практично готові до опалювального сезону, і протягом 10-14 днів усі житлові будинки, підключені до центрального опалення, будуть з теплом.

Як повідомлялося раніше, початок опалювального сезону в українських містах почнеться із запізненням. У цьому переконаний голова Асоціації теплотехнічних компаній України (АТКУ) Віталій Яковенко.

"За останні роки не було жодного випадку, коли б опалювання включалося вчасно - в дату опалювального сезону чи з приходом перших холодів. Як правило, у великих містах затримка з подачею тепла складає 1-2 тижні, а в малих містах, тепло приходить в квартири ще пізніше - в середині, а то й в кінці листопада"

Глава АТКУ також звернув увагу на те, що оптимізм на своєчасному початку сезону випромінюють тільки представники влади у сфері ЖКХ: міністр, мери, начальники управлінь ЖКХ і представники теплогенеруючих компаній.

У столиці опалювальний сезон має розпочатися 16 жовтня.

За матеріалом РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «У Харкові розпочинається опалювальний сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі