понеділок, 29 липня 2024 17:13

У Берліні відреагували на погрози Путіна щодо ракет Tomahawk

У Берліні відреагували на погрози Путіна щодо ракет Tomahawk
Російський диктатор Володимир Путін не зможе залякати Німеччину погрозами через плани США розмістити на території країни далекобійні ракети Tomahawk. Фото: ТАСС

Російський диктатор Володимир Путін не зможе залякати Німеччину погрозами через плани США розмістити на території країни далекобійні ракети Tomahawk.

Берлін має реагувати на те, що РФ багато років поповнює запаси своїх озброєнь та веде агресивну війну проти України. Про це заявив представник Міністерства закордонних справ Німеччини, передає ntv.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Лондоні підтвердили право України бити Storm Shadow по Росії

"Нас не залякати подібними заявами", - наголосив представник МЗС, коментуючи нещодавні заяви глави Кремля.

Він нагадав, що Росія вже багато років поповнює запаси своїх озброєнь та веде агресивну війну проти України, тому Німеччина має на це відреагувати.

У Кремлі вдаються до погроз для стримування Заходу та впливу на процес ухвалення рішень у його країнах.

Російський диктатор Володимир Путін на військово-морському параді у Санкт-Петербурзі заявив, що якщо США у 2026 році розмістять ракетні системи великої дальності в Німеччині, то час польоту до російських промислових і оборонних об'єктів становитиме близько 10 хв. Про це йдеться у звіт Інституту вивчення війни (ISW).

Він також пообіцяв вжити "дзеркальних заходів" та вивести Росію з Договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності (ДРСМД).

Зараз ви читаєте новину «У Берліні відреагували на погрози Путіна щодо ракет Tomahawk». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі