четвер, 25 березня 2010 12:20

Творець "Аліси в Країні чудес" візьметься за злу чаклунку

Творець "Аліси в Країні чудес" візьметься за злу чаклунку

Кіностудія Walt Disney доручила сценарій фільму, присвяченого злій чаклунці Малефісент зі "Сплячої красуні", Лінді Вулвертон, яка раніше працювала над сюжетом картини "Аліса в Країні чудес". Про це повідомляє ресурс Heat Vision.

Передбачається, що в новій версії знаменитої казки події будуть представлені з погляду Малефісент, і буде зроблена спроба пояснити причину дивної неприязні королівської сім"ї до чаклунки, через яку її не запросили на бал на честь прекрасної Аврори.

Раніше повідомлялося, що постановником фільму, можливо, стане режисер "Аліси в Країні чудес" Тім Бертон, проте ця інформація поки не підтверджена. У планах Бертона безліч проектів, і за який він візьметься після "Аліси", поки невідомо.

Студія Walt Disney вже зареєструвала відповідне доменне ім"я maleficentmovie.com.

Нагадаємо, що повнометражний анімаційний фільм "Спляча красуня", заснований на казці Шарля Перро, був випущений студією Walt Disney в 1959 році.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Творець "Аліси в Країні чудес" візьметься за злу чаклунку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі