пʼятниця, 19 березня 2010 15:32

Творець "Аліси в країні чудес" зніме "Сімейку Адамс" в 3D

Творець "Аліси в країні чудес" зніме "Сімейку Адамс" в 3D

Режисер "Аліси в країні чудес" і "Трупа нареченої" Тім Бертон зніме новий ляльковий мультфільм в 3D. Матеріалом для нової роботи стане серія карикатур американського художника Чарльза Адамса "Сімейка Адамс". Бюджет картини і ймовірна дата її виходу на екрани поки не називаються.

При цьому повідомляється, що новий мультфільм не буде рімейком ані американського серіалу "Сімейка Адамс", що вийшов в 1960-х роках, ані знятою в 1998 році в Канаді "Нової сімейки Адамс", хоча вони також були засновані на карикатурах Аддамса.

Новий фільм буде знятий на студії Illumination Entertainment. Продюсером картини виступить глава цієї компанії Крістофер Меладандрі, а виконавчим продюсером стане Кевін Мізероккі.

Хто стане автором сценарію, поки невідомо. Повідомляється, що студія займається його пошуками. Чи в створенні сценарію братиме участь сам Бертон, не повідомляється.

Нагадаємо, що Бертон вже виступав як автор і співавтор сценарію у низці знятих ним картин. Серед них - "Труп нареченої", "Кошмар перед Різдвом", "Едвард руки-ножиці" тощо.

Зараз Тім Бертон разом з російським режисером Тімуром Бекмамбетовим працює над екранізацією твору Сета Грема-Сміта "Аврам Лінкольн: Мисливець на вампірів". Також повідомлялося, що кіностудія Walt Disney збирається запропонувати Бертону зняти нову версію "Сплячої красуні".

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Творець "Аліси в країні чудес" зніме "Сімейку Адамс" в 3D». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі