вівторок, 10 листопада 2009 08:58

Турфірми заробляють на епідемії

Турфірми заробляють на епідемії

Епідемія грипу спровокувала масову міграцію до теплих країв. Турфірми відреагували швидко, і шанс заробити не проґавили.

Авіаквитків зараз немає, путівки подорожчали.

Туроператори найбільше піднімають ціни на єгипетські курорти - туди дуже великий попит. Це ринок - кажуть продавці путівок.

Єгипет подорожчав на 300 доларів, але він все одно найдоступніший і поки що теплий. До кінця дитячих канікул пропозицій майже немає. Їдуть ті, хто встиг забронювати путівки на початку грипозної паніки.

Так само підняли ціни до Таїланду та Арабських Еміратів. Авіаквитки купити можна, але задорого - 800 доларів до Бангкока, від 1000 доларів до Абу-Дабі. В Асоціації туроператорів дефіцит авіаквитків визнають. Путівки мають здешевшати після карантину.

На Новий рік слід очікувати також сезонного здорожчання цін на екзотичний відпочинок.

Нагадаємо, в Україні підтверджено 65 випадків захворювання на "каліфорнійський" грип. Про це повідомив перший заступник міністра охорони здоров"я Василь Лазоришинець. Згідно з повідомленням, від цього вірусу померли 14 осіб. Всього через епідемію грипу та ГРЗ померли 155 громадян, зокрема, 10 вагітних жінок та 4 дітей. Загалом в Україні захворіли 969 тисяч осіб. За інформацією МОЗ, кількість людей, які звернулися за добу за медичною допомогою набагато зменшилася.

За матеріалом ТСН

Зараз ви читаєте новину «Турфірми заробляють на епідемії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі