пʼятниця, 06 листопада 2009 07:26

Осьмаки пересидять епідемію в Єгипті

34-річні Марина й Роман Осьмаки з Луцька доплатили менеджерам єгипетського готелю "Логіна", щоб залишитися на курорті ще на тиждень. Вони прилетіли на відпочинок 18 жовтня. Мали повернутися за 14 днів. Живуть у Шарм-ель-Шейху із донькою 3-річною Христиною.

Подружжя налякали чутки про епідемію грипу. У номері тризіркового готелю дивилися канал "Інтер".

— Донька в нас хвороблива, а ще батьки телефоном сказали, що робиться страшне, — розповідає Марина. — За кілька днів ми мали звільнити номер. Чоловік ловив менеджера в коридорі, домовлявся, щоб закріпив його за нами ще на тиждень. Так порадили у турфірмі, де ми купляли путівки. Єгипетські готелі зараз штурмують українці. Якщо нема можливості залишитися, люди просто беруть сумки і йдуть під інший готель.

Осьмаки доплатили за кожну додаткову добу по $110.

— Квитки на чартер пропали, повертати їх ніхто не буде. На нові витратили ще 300 доларів.

Із вересня по грудень у Єгипті найбільше відпочивальників. Там не жарко й не вітряно. Найдешевша путівка у тризірковий готель на тиждень коштує від $759.

Охочих на час епідемії поїхати до Єгипта з понеділка побільшало вчетверо.

— Не встигаємо бронювати, — каже менеджер столичної туристичної фірми-оператора. — З понеділка щодня маємо по 70 заявок. Минулого тижня за день ледве назбирувалося 20. Їдуть переважно на 14 днів.

Зараз ви читаєте новину «Осьмаки пересидять епідемію в Єгипті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі