субота, 26 березня 2022 23:13

Тероборона звільнила від окупантів два села у Запорізькій області

Тероборона звільнила від окупантів два села у Запорізькій області
Тероборона Запорізької бригади знешкодила більше 80 одиниць живої сили ворога, декілька одиниць бронетехніки. Фото: novynarnia.com

Мелітопольська тероборона та підрозділи Сил оборони Запорізького краю звільнили від окупантів села Полтавка та Малинівка на схід від міста Гуляйполе.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

"Наші бійці знешкодили більше 80 одиниць живої сили ворога, декілька одиниць бронетехніки, захопили документи та зброю мотострілкового підрозділу РФ", - йдеться у повідомленні Запорізької окремої бригади територіальної оборони.

Окупанти несуть значні втрати. "Ворог почувається дуже некомфортно не лише на лінії фронту, а й за нею, адже захисники налаштовані нещадно нищити окупантів, особливо після злочинів, скоєних російською армією проти місцевого населення у Запорізькій області, за словами тероборонівців Мелітопольського батальйону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мелітополі окупанти почали полювати на "фашистів" - тих, хто проти Росії

Тростянець Охтирського району Сумської області звільнили від російських окупантів. Сили 93-ї бригади "Холодний Яр", територіальна оборона і місцеві партизани вигнали з міста "еліту" російських сухопутних військ - Кантемирівську танкову дивізію.

Підпишіться на наш канал в Telegram. Інформуємо про ситуацію в країні

Зараз ви читаєте новину «Тероборона звільнила від окупантів два села у Запорізькій області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі