середа, 30 червня 2010 18:41

Спека вбила жінку на міському пляжі Маріуполя

Спека вбила жінку на міському пляжі Маріуполя

28 червня близько 17-ї години на міському пляжі Маріуполя померла 75-річна жінка. Напередодні трагедії вона приїхала з 10-річною онучкою до родичів.

За словами начальника Маріупольської міської аврійно-рятувальної водолазної станції Олександра Татая, нещасний випадок стався біля самої води.

"Жінка просто стояла на березі, і раптом їй стало зле, вона упала. Хлопці з рятувальної бригади робили їй штучне дихання і всі необхідні рятувальні дії до приїзду швидкої допомоги. Але коли лікарі приїхали, подивились на зіниці, сказали, що все марно, і її вже не врятувати. Медики зауважили, що скоріш за все стався інфаркт", - сказав він.

Родичі зізнались, що нещодавно жінка перенесла інсульт. Лікарі зазначили, що часта зміна погоди у Маріуполі може викликати спазм судин.

"Перед грозами завжди стоїть спека і духота. Напевне, вони і спровокували серцевий напад. Взагалі, знаходитись на сонці гіпертонікам і сердечникам не рекомендується. Краще пересидіти спеку вдома", - розповіли вони.

Олександр Татай зауважив, що таке могло статися й на вулиці міста, будь-де, якщо людина знаходилась довгий час на сонці.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Спека вбила жінку на міському пляжі Маріуполя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі