неділя, 07 травня 2017 16:51

Рятувальники попередили про сильні грози і град

Рятувальники попередили про сильні грози і град

Українські синоптики попереджають про грозові дощі на території практично всієї України протягом 7 - 8 травня 2017 року. Про це з посиланням на дані Українського гідрометеоцентру повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"До кінця дня 7 травня, вночі 8 травня у західній частині, вдень 8 травня у центральних, південних та східних областях грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с", - йдеться в попередженні на сайті відомства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народний синоптик спрогнозував погоду на рік

"Гримить і підливає зараз на заході України і навіть трохи у північних районах Чернігівщини та Сумщини. У Білорусі поутворювалась купа грозових вогнищ. Київ цей атмосферний неспокій, на щастя, оминає. І оминатиме, дуже сподіваюсь, аж до пізнього вечора. А вже завтра хай ллє", - написала синоптик Наталка Діденко.

З завтрашнього дня похолодає до 7-14 градусів. Найхолодніший день буде у середу. Вдень прогнозується до 9 градусів тепла, а вночі до 2-4 градусів. Тепло повернеться напикінці наступного тижня. Але, сильної спеки поки не буде. Температура триматиметься близько 17 градусів тепла вдень.

Зараз ви читаєте новину «Рятувальники попередили про сильні грози і град». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі