пʼятниця, 21 травня 2021 13:23

Що треба встигнути зробити за 10 днів до літа - астролог

Що треба встигнути зробити за 10 днів до літа - астролог
Загострюються запальні процеси у нирках. Пийте більше води. Фото: pixabay.com

21 травня турбуватиме біль у спині. Відкладіть фізичні навантаження. Не варто переносити важкі речі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Триває період підвищеної травматичної небезпеки, - каже астрологиня. - Дотримуйтеся правил, щоб уникнути травм удома й на роботі. Укріплюйте м'язи спини. Відвідуйте тренажерну залу. Вразливим буде горло. Не пийте холодної води. Не варто розпочинати нового курсу лікування, фарбувати волосся й використовувати нову косметику. Може з'явитися алергія. Загострюються запальні процеси в нирках. Пийте більше води. За 10 днів до літа варто почати нову дієту, посили догляд за волоссям і нігтями, придбати сонцезахисний крем і гарну панаму для прогулянок у спеку".

Овен

Загалом буде добре самопочуття. Приділіть увагу догляду за шкірою тіла. Спробуйте нові косметичні препарати. Пийте чисту воду.

Телець

Загострюються хвороби печінки. Стережіться захворювання на вірусний гепатит. Відмовтеся від уживання алкоголю. Добре мийте руки перед їдою.

Близнюки

Спостерігатиметься тимчасове погіршення зору. Не сидіть довго перед телевізором. Відкладіть читання. Посидьте вдень із заплющеними очима.

Рак

Підвищується емоційна вразливість. Вас дратуватимуть дії людей навколо. Починайте ранок із контрастного душу. Зробіть розслаблювальний масаж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на другу половину травня: коли купувати нерухомість і починати нову дієту

Лев

Намагайтеся тривалий час не стояти на одному місці. Не провокуйте появу набряків на ногах. Стимулюйте відтік крові з вен. Прийміть теплу ванну перед сном.

Діва

Ви реагуватимете на зміну атмосферного тиску. Можливі спазми судин головного мозку. Погіршується слух. Не бажано сідати за кермо.

Терези

Сплануйте на вечір невеличку прогулянку. Вам необхідні свіже повітря та рух. Віддавайте перевагу фізичній праці.

Скорпіон

Добрий час для початку боротьби з целюлітом. Можна спробувати нову дієту. Скористайтеся кремами для корекції фігури. Рухайтеся.

Стрілець

Займіться профілактикою хронічних захворювань. Не провокуйте загострення поточних хвороб. Більше часу приділіть водним процедурам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Казали: "Дитина безнадійна", але ми не здаємося" - мати благає про допомогу на реабілітацію доньки

Козеріг

Бережіть ноги й поперек від холоду. Стережіться протягів. Можуть повернутися недоліковані нежить і кашель.

Водолій

Проведіть профілактику серцево-судинних захворювань. Відвідайте тренажерну залу. Контролюйте свій пульс під час тренувань.

Риби

Завітайте до стоматолога. Лікування зубів відбудеться добре. Рухайтеся обережно. Легко з'являтимуться синці на тілі.

21 травня – день оптимістичного настрою. Астрологиня розповіла, кого сьогодні зірки здивують по-справжньому.

Зараз ви читаєте новину «Що треба встигнути зробити за 10 днів до літа - астролог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі