понеділок, 11 грудня 2023 09:10

Скільки грошей вам і не снилося: які чотири знаки раптово розбагатіють

Скільки грошей вам і не снилося: які чотири знаки раптово розбагатіють
За два дні матимемо молодик. Дозвольте собі більше відпочивати. Фото: pixabay.com

11 грудня енергії та сил бракуватиме навіть на прості щоденні справи. Не варто планувати щільного графіку роботи. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Місяць спадає, - говорить астрологиня. - За два дні матимемо молодик. Дозвольте собі більше відпочивати. Переважатиме песимістичний настрій. Шукайте приводи для позитивних емоцій. Важко йтимуть перемовини. Тож краще перенести важливі зустрічі на кінець тижня. Уповільнюється реакція на зовнішні подразники. Пильнуйте за кермом. Не перевищуйте швидкість. Не час розпочинати будівництво. Воно скоро буде зупинено. Ослаблюються захисні сили організму. Не провокуйте загострення хронічних хвороб. Оминайте людні місця. Раптово розбагатіти мають шанс Стрільці, Діви, Скорпіони і Козороги. Скільки грошей вам і не снилося".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Зумієте заробити там, де іншим не під силу. Конфлікт з коханими розгориться через дітей чи домашніх улюбленців. Помиритися допоможуть друзі.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не варто розпочинати стосунки з новими партнерами. Вони будуть самозакоханими й балакучими. Після побачень надокучатиме головний біль. Стежте за курсом валют. Гарні плоди принесе налагоджений бізнес.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Вдалий час для придбання автомобілів, велосипедів, телефонів і спортивного спорядження. З роботи повертатиметеся втомленими. Доведеться сперечатися і переконувати колег. Але вже у вівторок налагодите здорову атмосферу в колективі.

Рак (22 червня - 22 липня)

Добре зароблять ті, хто створює щось своїми руками. Заощадження довірте партнеру. Ви охоче тринькатимете гроші, хоч нічого путнього не придбаєте. Операції з корекції зору перенесіть на вихідні.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не заздріть чужим перемогам. Придивіться, у який спосіб їх досягають. Хтось із друзів запросить на вечірку перед поїздкою на заробітки. Не вішайте носа. Скоро поїдете в гості за океан.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Вдалий час для самовдосконалення. Навчайтеся і навчайте інших. Повернуть зарплату, яку затримали. Ходіть на побачення. Зустрінете цікавого співрозмовника. Стригтися краще увечері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три знаки зодіаку, чий зірковий час настає саме зараз - гороскоп на 11-17 грудня

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Вдаватиметься все, за що візьметеся. Щодня отримуватимете нові пропозиції. Не виставляйте речі на продаж, бо можете продешевити. Триває період конфліктів і непорозумінь. Пильнуйте за язиком, якщо хочете зберегти гарні взаємини зі свекрами чи тестями.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Ігноруйте чужі настанови. Не наражайтеся на штрафи. Дотримуйтеся правил дорожнього руху. Не варто купувати житло й позичати гроші. Гарних партнерів вдасться знайти у соцмережах. Цікаві пропозиції із працевлаштування надійдуть у вівторок. Не поспішайте з вибором. Добре обдумайте, яку посаду хочете отримати.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Марно розраховуєте покращити житлові умови після переїзду до коханих. Цивільний шлюб з розрахунку скоро закінчиться скандалом. У магазині краще розраховуватися карткою. Уникайте кредитів. Їх погашення стане обтяжливим для вас.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Удача супроводжуватиме конкурентів. На співбесіді "так" скажуть їм, а не вам. Це не привід опускати руки. Працездатність знижується в задушливих приміщеннях. Частіше провітрюйте офіс чи кімнату , у якій працюєте.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Не шукайте романтичних пригод на сайті знайомств. Знайдете клопоти. Досить кепкувати з тих, хто з усіх сил намагається досягти чогось. Утримайтеся від образливих коментарів у соцмережах. Приділіть час друзям. Телефонуйте їм частіше, сходіть разом на каву.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Невпевненість - ваша слабкість. Важко буде наважитися на перший крок. Потрібно, щоб хтось шепнув на вухо: "Давай, ти все зможеш!" Настрій піднімуть улюблений фільм чи книжка. Відмовтеся від перчених страв. Вони ускладнюють роботу нирок.

2024 рік буде сприяти усім, хто хоче покращити своє життя. Астрологиня назвала щасливчиків року і розповіла, для кого 2024-й буде надзвичайно багатим та успішним.

Зараз ви читаєте новину «Скільки грошей вам і не снилося: які чотири знаки раптово розбагатіють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі