вівторок, 12 грудня 2023 07:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Сирський звернувся до воїнів у День Сухопутних військ - відео

Сирський звернувся до воїнів у День Сухопутних військ - відео
В Україні 12 грудня відзначають День Сухопутних військ ЗСУ. Фото: скріншгот

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський привітав воїнів із професійним святом.

Він наголосив, що основний тягар нинішньої війни випав саме на бійців Сухопутних військ. Відеопривітання Сирський опублікував у Telegram.

За словами командувача, Сухопутні війська - це основа, стрижень Збройних сил України.

"Наші воїни і вдень, і вночі б'ють ворога, знищують його потенціал. Серйозного ворога, який переважає як в особовому складі, так і в техніці. Ніхто так не відчуває всю важкість бойових буднів, як піхотинець, який у важких погодних умовах під шаленим вогнем відбиває атаки ворога", - сказав Сирський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ вдарили по пункту управління росіян і відбили понад 70 атак - Генштаб

Він також окремо звернувся до бійців штурмових бригад.

"Завдяки вашому щоденному героїзму та самовідданості ми не тільки потужно тримаємо оборону, але й метр за метром відбиваємо нашу землю в окупантів", - наголосив генерал.

Окрім того, Сирський відзначив колосальну самовідданість українських артилеристів, танкістів, льотчиків армійської авіації, воїнів протиповітряної оборони Сухопутних військ.

"Дякуючи всім вам, наші дорогі воїни, більшість українців мають змогу жити і працювати для потреб фронту і відновлення країни. Безумовно, у цей день ми маємо згадати та віддати шану нашим полеглим Героям, хлопцям та дівчатам, які віддали свої життя у боротьбі за нашу гідність та свободу. Ваш подвиг не був марним. Ми пам'ятаємо і обіцяємо помститись", - додав Сирський.

Російські окупанти продовжують ведення наступальних дій на Куп'янському, Лиманському та Бахмутському напрямках.

Ворог хоче блокувати Куп'янськ. Для цього намагається захопити силами штурмових рот населений пункт Синьківка. Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський. За його словами, на цих напрямках загарбники несуть значні втрати у живій силі.

Зараз ви читаєте новину «Сирський звернувся до воїнів у День Сухопутних військ - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі