середа, 31 липня 2024 12:08

Синоптикиня дала прогноз на перший день серпня

В Україні серпень почнеться комфортною погодою.

Повсюди буде сухо та переважно сонячно, повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Telegram.

"У п'ятницю погода суттєво не зміниться. У суботу в Україні побільшає дощів, основна порція припаде на захід, північ, трохи на центр, імовірно на Одещину. Температура повітря 3 серпня знизиться, окрім півдня та південного сходу. Вирушаємо разом у серпневу подорож", - написала вона.

Найближчої ночі прогнозують +12...18°С, а завтра вдень у більшості областей буде +26...30°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики оновили прогноз на середу

У четвер-п'ятницю, 1-2 серпня, у Києві буде сухо та сонячно. Стоятиме помірна спека, +28...29°С, часом до +30°С.

У суботу, 3 серпня, очікується короткочасне похолодання до +22°С із дощем.

Автор: https://t.me/PohodaNatalka
  Прогностична діаграма на найближчі дні для Києва
Прогностична діаграма на найближчі дні для Києва

"А поки що зустрічаємо теплий сонячний серпень. Тому плануйте в суботу якісь роботи в хаті, варіть варення, соліть огірки, запишіться на манікюр, валяйтеся довго з книжечкою, можна поприбирати, попрати, можна й у справах, звичайно, але щось одягнути з довшим рукавом і парасолю! А вже в неділю у столиці проясниться і потепліє", - додала Діденко.

Синоптики дали попередній прогноз погоди на останній місяць літа. Якщо липень, за інформацією синоптиків, став найтеплішим місяцем року, то на другому місці за температурними показниками буде серпень.

Водночас він очікується не таким спекотним як липень, зазначають експерти Українського гідрометцентру. Антициклональна, тобто безхмарна і суха погода триватиме майже весь місяць.

Зараз ви читаєте новину «Синоптикиня дала прогноз на перший день серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі