пʼятниця, 22 вересня 2023 06:26

Синоптики оновили прогноз на п'ятницю

Синоптики оновили прогноз на п'ятницю
На Закарпатті та Прикарпатті вдень місцями може бути невеликий короткочасний дощ із грозою. Фото: pixabay.com

22 вересня в Україні очікується тепла погода по всій території. Майже скрізь буде сухо. Невеликі опади можуть пройти лише на Закарпатті та Прикарпатті.

У Карпатах ранки почнуться із туманами, повідомили в Укргідрометцентрі. Синоптики передбачають мінливу хмарність, але опадів не очікується.

Водночас на Закарпатті та Прикарпатті вдень місцями може бути невеликий короткочасний дощ із грозою.

Температура повітря найтеплішою вночі була на узбережжі морів та Закарпатті. Вдень більшість території прогріється до +22...27°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українцям обіцяють теплу погоду, але є нюанс

Синоптики попереджають про надзвичайний рівень пожежної небезпеки з 22 по 24 вересня. Вітер буде південно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

У Київській області очікується мінлива хмарність без опадів. Температура повітря вдень там очікується в межах +22...27°С. У Києві вона становитиме +24...26°С.

Осінь в Україні буде теплою і сухою. Особливо такі погодні умови будуть характерні для першої половини осені.

Ймовірність такої погоди склали за розрахунками прогностичних центрів США, Великої Британії, Німеччини, Франції, Японії, Європейського центру середньотермінових прогнозів.

Зараз ви читаєте новину «Синоптики оновили прогноз на п'ятницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі