четвер, 01 серпня 2024 13:17

Синоптикиня дала прогноз до кінця тижня

Синоптикиня дала прогноз до кінця тижня
У суботу на заході, півночі та в багатьох центральних областях (окрім Дніпропетровщини) відчутно знизиться температура повітря. Фото: pixabay.com

2 серпня в Україні втримається чудова літня погода з температурою повітря +25...30°С.

У південній частині прогнозують +28...32°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Telegram.

"Переважатиме підвищений атмосферний тиск, суха сонячна погода. У західних областях в другій половині дня п'ятниці збільшиться хмарність. Вітер в Україні буде північно-західний, невеликий або помірний. Увага! Хто цікавиться - завтра очікуються магнітні бурі", - написала вона.

У Києві 2 серпня очікується суха тепла погода з температурою повітря +27...29°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптикиня дала прогноз на перший день серпня

У суботу на заході, півночі та в багатьох центральних областях (окрім Дніпропетровщини) відчутно знизиться температура повітря, місцями ймовірні грозові дощі. На півдні та сході буде сухо та спекотно.

У неділю, 4 серпня, спека послабне на півдні та сході України.

Синоптики дали попередній прогноз погоди на останній місяць літа. Якщо липень, за інформацією синоптиків, став найтеплішим місяцем року, то на другому місці за температурними показниками буде серпень.

Водночас він очікується не таким спекотним як липень, зазначають експерти Українського гідрометцентру. Антициклональна, тобто безхмарна і суха погода триватиме майже весь місяць.

Зараз ви читаєте новину «Синоптикиня дала прогноз до кінця тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі