понеділок, 25 липня 2022 13:42

Шалена спека й дощі з грозами: оновили прогноз погоди на завтра

Шалена спека й дощі з грозами: оновили прогноз погоди на завтра
Спекотно також буде завтра на Одещині та Миколаївщині. Фото: pixabay.com

Спека повернеться до західних областей України у вівторок.

26 липня там очікується +29...32°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. Найспекотнішим полюсом виявиться Закарпаття, +32...35°С.

"Похолоднішає на Заході в середу. На тижні спека переважатиме в південній частині, що логічно для цього сезону. На решті території України буде тепло або помірно спекотно. Дощі ловитимемо разом залежно від атмосферних коливань. Новий тиждень розпочався – працюємо, турбуємося про найближчих, думаємо, допомагаємо, цінуємо, дякуємо", – ідеться в повідомленні.

Спекотно також буде завтра на Одещині й Миколаївщині, +29...32°С. У більшості областей України переважатиме комфортна літня температура повітря у межах +25...29°С. Трохи свіжіше буде на Харківщині й Сумщині, +22...26°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частину України заливатиме, в інших регіонах – спека до +31°С

Дощі з грозами пройдуть у вівторок у східній частині України й на Полтавщині. А надвечір опади прийдуть на Львівщину, Волинь, Рівненщину, Івано-Франківську й Чернівецьку області, а також на Закарпаття.

У Києві синоптична ситуація зумовить сонячну погоду без опадів. Вітер північного напрямку буде невеликий або помірний. Максимально прогріється повітря в столиці до +26...27°С.

Цього літа в Україні очікуються аномально високі температури. Особливо спекотно буде в західних областях. У серпні температура повітря може відповідати кліматичній нормі, характерній для цього місяця.

Зараз ви читаєте новину «Шалена спека й дощі з грозами: оновили прогноз погоди на завтра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі