понеділок, 25 липня 2022 07:41

Частину України заливатиме, в інших регіонах – спека до +31°С

Частину України заливатиме, в інших регіонах – спека до +31°С
Україну накриє контрастна погода. Фото: pixabay.com

В Україні 25 липня очікується контрастна погода. У північні регіони прийде похолодання, а на Правобережжі стоятиме спека до +31°С.

На Лівобережжі здебільшого дощитиме, повідомляє Укргідрометцентр.

Грозові дощі пройдуть вночі у північних, східних та подекуди центральних і південних областях. Водночас на Правобережжі країни переважно буде суха й спекотна погода.

Температура повітря в центральних і північних областях вдень становитиме +23...26°С. На заході та півдні стоятиме спека +24...31°С, а у східних областях вдень буде у межах +25...29°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шалена спека та дощі: синоптики дали прогноз погоди на тиждень

Сьогодні в столиці вночі пройшов короткочасний дощ, вдень опадів не передбачають. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Стовпчики термометрів у Києві вдень сягатимуть +24...26°С.

Цього літа в Україні очікуються аномально високі температури. Особливо спекотно буде в західних областях. У серпні температура повітря може відповідати кліматичній нормі, характерній для цього місяця.

Зараз ви читаєте новину «Частину України заливатиме, в інших регіонах – спека до +31°С». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі