пʼятниця, 03 червня 2022 04:31

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни не хочуть їхати вмирати в Україну і відговорюють родичів і знайомих - Цимбалюк

Росіяни не хочуть їхати вмирати в Україну і відговорюють родичів і знайомих - Цимбалюк
В Росії продовжується прихована мобілізація. Фото: РБК

Військовослужбовці РФ відговорюють всіх знайомих та родичів йти на військову службу, рекомендують взагалі не з'являтися у пункти відбору та не відповідати на дзвінки з незнайомих номерів.

Вищим керівництвом Центрального військового округу поставлено завдання відібрати 990 осіб для проходження служби у військових частинах округу, повідомляє у Telegram журналіст Роман Цимбалюк.

Мобілізація робиться з метою відновлення втрат серед особового складу під час "спеціальної військової операції" на території України.

Її наказано виконати пунктам відбору на військову службу за контрактом у містах: Барнаул, Єкатеринбург, Іркутськ, Казань, Красноярськ, Новосибірськ, Оренбург, Самара, Саратов, Уфа, Челябінськ, Іжевськ, Йошкар-Ола, Кемерово, Кіров, Курган, Ом , Перм, Тюмень, Ульяновськ, Чебоксари, Абакан, Кизил, Саранськ, Томськ, Ханти-Мансійськ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські десантники масово відмовляються воювати

Пріоритетними для набору є військові частини, які зазнали найбільших втрат в окрузі, а саме:

21 окрема мотострілецька бригада (в/ч 12128, Тоцьке);

35 окрема мотострілецька бригада (в/ч 41659, Алейськ);

74 окрема мотострілецька бригада (в/ч 21005, Юрга);

228 мотострілковий полк (в/ч 22316, Єкатеринбург) 90 танкової дивізії.

У частини російських військових, які беруть участь у так званій спеціальній воєнній операції, терміни дії контрактів скінчилися чотири місяці тому. Таким окупантам не дають можливості повернутися до пунктів постійної дислокації, щоб звільнитися зі служби, повідомив раніше Цимбалюк.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни не хочуть їхати вмирати в Україну і відговорюють родичів і знайомих - Цимбалюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі