четвер, 04 березня 2010 09:36

Російський режисер відправить Лінкольна полювати на вампірів

Російський режисер відправить Лінкольна полювати на вампірів

Російський режисер і продюсер Тімур Бекмамбетов і його голлівудський колега Тім Бертон придбали на власні кошти права на екранізацію твору Сета Грема-Сміта "Аврам Лінкольн: Мисливець на вампірів".

У книзі, що надійшла у продаж 2 березня, автор представляє свою версію причин Громадянської війни в США і, як стверджується в описі, "розповідає про роль вампірів в створенні і розвитку нації".

Коли партнери мають намір приступити до зйомок фільму за мотивами цієї книги, поки не уточнюється. Нагадаємо, що Бекмамбетов і Бертон вже працювали разом, виступивши як продюсери мультиплікаційного фільму "9".

Відзначимо також, що це вже не перший роман Сета Грема-Сміта, до якого Голлівуд проявляє зацікавленість. Раніше повідомлялося про намір студії Lionsgate екранізувати його книгу "Гордість і упередження і зомбі". Головну роль в цій картині повинна зіграти Наталі Портман.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Російський режисер відправить Лінкольна полювати на вампірів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі