пʼятниця, 26 лютого 2010 15:48

Анджеліна Джолі проміняла російського режисера на фантастику

Анджеліна Джолі проміняла російського режисера на фантастику

Актриса Анджеліна Джолі відмовилася зніматися в продовженні фільму Тімура Бекмамбетова "Особливо небезпечний". У зв"язку з цим, кінокомпанія Universal ухвалила рішення не займатися пошуками іншої виконавиці одної з головних ролей, а закрити проект.

Раніше сам Бекмамбетов стверджував, що він знайде спосіб оживити в сиквелі героїню Джолі, яка загинула в першій частині. Сценарій картини був доручений Евану Спіліотопулосу.

Замість участі у фільмі "Особливо небезпечний 2" Анджеліна Джолі зніматиметься у фантастичній картині "Гравітація", яку збирається знімати Альфонсо Куарон.

Сюжет фільму будуватиметься навколо єдиної учасниці космічної експедиції, яка прагне повернутися на Землю до своєї дочки, яка вижила.

Зйомки картини відбуватимуться на студії Legendary Pictures під керівництвом продюсера "поттеріани" Девіда Хеймена.

Нагадаємо, що фільм "Особливо небезпечний", головні ролі в якому зіграли Джеймс Макевой, Анджеліна Джолі та Морган Фрімен, став першим проектом такого масштабу, знятим режисером з Росії в Голлівуді. Світові касові збори картини перевищили 340 мільйонів доларів.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі проміняла російського режисера на фантастику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі