середа, 27 січня 2010 15:41

"Київавтодор" вже готується латати дороги навесні

"Київавтодор" вже готується латати дороги навесні

Гендиректор "Київавтодору" Георгій Глинський підтверджує, що навесні київські дороги будуть поганими, але запевняє, що їх ремонтуватимуть якомога швидше.

"Не сумнівайтеся, дороги навесні будуть погані. Але ми постараємося відремонтувати їх якнайшвидше. Я з жахом згадую прес-конференцію минулої весни, коли усі кричали, що в Києві одні ями. Попередня зима для доріг була просто жахлива", - сказав Глинський.

Він пояснив, що асфальт погано переносить часте відтавання і замерзання, особливо, якщо дорога не ремонтувалася довгий час.

"Вода попадає в тріщини і ямки, а після замерзання попросту розриває асфальт. Щоб не допустити ситуації, яка сталася торік, ми вже зараз заготовили холодний асфальтобетон. З цим матеріалом можна працювати при більш-менш нормальній погоді", - сказав гендиректор "Київавтодору".

Він також наголосив, що комунальники вже запломбували ямки на Московському і Південному мостах.

"Робимо це для того, щоб машини не влітали в ями і ці ями не розповзалися далі. Як тільки температура повітря підніметься як мінімум до 8 градусів тепла, тоді і почнемо (загальний ремонт доріг)", - сказав Глинський.

За його словами, "Київавтодор" з радістю зробив би капітальний ремонт раз і назавжди, щоб замазувати щороку тріщини, але на це немає необхідних коштів.

"Того, що виділяється, недостатньо, щоб відремонтувати всі магістралі. Тому в першу чергу будемо займатися дорогами, які пов"язані з Євро-2012. Я говорю про під"їзди і підходи до стадіону, потрібно відремонтувати проспект Бажана, адже по ньому будуть їхати гості з аеропорту. Дороги до готелів, фан-зон. У цих місцях ми постараємося зробити так, щоб гості не ремствували, що дороги в нас у жалюгідному стані", - сказав Глинський.

Водночас, він додав, що поскаржитися на якість асфальту або слизьку ділянку дороги можна на гарячу лінію "Київавтодору" за телефоном 284-74-19.

За матеріалом Українська правда

Зараз ви читаєте новину «"Київавтодор" вже готується латати дороги навесні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі