середа, 09 березня 2022 00:36

"Путін збентежений боєздатністю власної армії" - директор ЦРУ

"Путін збентежений боєздатністю власної армії" - директор ЦРУ
Фото: Укрправда

Президента Росії Володимира Путіна засмутила реакція Заходу і єдність союзників у НАТО. Також він збентежений боєздатністю власної армії.

Про це заявив директор ЦРУ Вільям Бернз, повідомляє New York Times

"Президент Путін не божевільний, але його погляди стали більш непохитними. Через його дедалі більшу ізоляцію й відчуження від оточення із ним стало надзвичайно важко мати справи. Вчинки і дії Путіна мають розвіяти будь-який сумнів щодо його намірів захопити Україну. Проте події останнього тижня стали на заваді його планів. Завдяки українцям, їхній хоробрості та кмітливості, а також силі їхніх лідерів, що приголомшило і збентежило його. Також його засмутила реакція Заходу і єдність союзників у НАТО, особливо через деякі рішення, ухвалені німецьким урядом. Я вважаю, що він також був збентежений боєздатністю власної армії",- прокоментував Вільям Бернз.

Також зазначив, що росіяни почнуть усвідомлювати наслідки російсько-української війни, але не варто сподіватися, що це станеться швидко. Через заборону незалежних ЗМІ, цензуру та пропаганду державної преси більшість населення не отримало повну інформацію про масштаб загроз. Проте масові похорони російських військових, убитих в Україні, вплинуть на зміну настроїв пересічних росіян.

Директор ЦРУ повідомив, що у Росії заарештували 13-14 тис людей, що протестували проти війни в Україні, за даними американської розвідки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Путін програв. За якийсь час піде на переговори" - Геращенко

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «"Путін збентежений боєздатністю власної армії" - директор ЦРУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі