четвер, 06 липня 2006 19:32

Путін відповів на питання про перший секс і роботів

Кореспонденти кремлівського пулу попросили президента поділитися враженнями від питань, які були задані главі держави Володимиру Путіну.

- Своєрідна аудиторія, молоді люди. Якість питань для цієї категорії нормальна... Питали, коли я почав займатися сексом, - сказав Путін. "Ну і коли?", - перепитали журналісти.

- Не пам"ятаю, - сказав президент з посмішкою. - А пам"ятаю точно, коли це робив востаннє. Можу визначити з точністю до хвилини.

Іншим популярним питанням в ході інтернет-конференції було питання про те, чи "збирається Російська Федерація використовувати для оборони своїх кордонів величезних бойових людиноподібних роботів".

- Можливо, дійде і до роботів. Але без участі людини це неможливо. Головне - це прикордонник, - сказав глава держави.

Путін уточнив, що новітні технічні засоби використовуються при охороні межі.

- Вони зараз розміщені на півдні країни, - сказав президент. Це, за його словами, зокрема, безпілотні літальні апарати, автоматичні засоби, що фіксують пересування, засоби вітчизняного та іноземного виробництва, які дозволяють передавати інформацію через супутник в режимі он-лайн, повідомляє Gazeta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Путін відповів на питання про перший секс і роботів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі