середа, 02 березня 2022 15:51

"Путін весь у крові" - карикатуристи створили шаржі на президента Росії
14

В Україні тиждень триває війна з Росією. У підтримку України сьогодні, 2 березня, вийшов черговий номер відомого французького сатиричного журналу Charlie Hebdo з карикатурою на російського президента Володимира Путіна. На малюнку зображено людину, схожу на президента Росії, у вигляді напівголої мавпи, маленькі геніталії якої нависають над кнопкою ядерної зброї.

Останніми днями художники із різних країн створюють карикатури на Володимира Путіна. Автори сатиричних малюнків використовують символи російської культури, щоб висміювати російського президента.

Gazeta.ua зібрала шаржі на Путіна.

Британське видання The Times створило шарж, на якому зобразили мужнього та великого президента Володимира Зеленського та мізерного Володимира Путіна, що стоїть на купі знищених танків, тримаючи в руках "Свої вимоги" для зупинки бойових дій.
Фото: The Times
2 березня вийшов черговий номер відомого французького сатиричного журналу Charlie Hebdo з карикатурою на російського президента Володимира Путіна. На малюнку зображено людину, схожу на президента Росії, у вигляді напівголої мавпи, маленькі геніталії якої нависають над кнопкою ядерної зброї.

Британське видання The Times 1 березня створило шарж, на якому зобразили мужнього та великого президента Володимира Зеленського та мізерного Путіна, що стоїть на купі знищених танків, тримаючи в руках "Свої вимоги" для зупинки бойових дій.

Бельгійський художник Lectrr перетворив Путіна на матрьошку, щоб показати як працює "російська дипломатія". Латвійський карикатурист Земгус Захаранс підписав малюнок: "Росія вбиває надію на мир, але її правитель вказує на Україну. "Це вони".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нашу Україну не перемогти": українці створюють "вбивчі" послання окупантам

Словацький карикатурист зобразив Путіна, що неправильно зрозумів походження назви Україна та вирішив "украяти" - відрізати шматок території, наче торт. Венесуельський карикатурист Фернандо Пінілья висловив своє бачення поточної ситуації, зобразивши Путіна як символ смерті.

Українські митці піднімають бойовий дух нашій армії та народу, створюючи надихаючі картини, вірші про військових та цивільних під час вторгнення країни-агресора Росії.

Gazeta.ua зібрала твори, що показують реальне становище речей в Україні.

Зараз ви читаєте новину «"Путін весь у крові" - карикатуристи створили шаржі на президента Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі