неділя, 08 грудня 2013 06:15

Провокація міліції проти побитого "Беркутом" студента вирішена

Провокація міліції проти побитого "Беркутом" студента вирішена
Фото: zaholovok.com.ua

Ситуація з провокацією міліції проти жорстко побитого "Беркутом" під час розгону Євромайдану студента Віталія Кузьменка успішно вирішена.

Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав головред Цензор.НЕТ Юрій Бутусов, передає Цензор.НЕТ.

"Ура (не голосно). Ситуація з Віталієм Кузьменко на даний момент успішно вирішена. Слідчо-оперативна група Деснянського РУВС прибула до лікарні, але перед ними на допомогу Віталію прилетіли адвокат Артем Ясиновський, народний депутат Леся Оробець та Валерія Ковалинська з 1 +1. Лікарня загула як вулик!  У результаті, слідчий у супроводі адвоката Ясинівського зайшов до постраждалої, взяв її свідчення - жінка знову заявила, що обікрав її студент з прикметами Віталія Кузьменка (який насправді не входив в палату), і сказав:

"Ну раз ми у нього провели обшук, нічого не знайшли, то вибачте..." Міліція не стала заходити в палату Віталія, і миттєво покинула лікарню . Разом з людиною в цивільному - "цивільним чоловіком", так сказати, який раптом різко зняв всі свої претензії", - написав журналіст.

"Провокація здулася так само раптово, як і почалася. Залишається питанн : а чому б міліції не перевірити за підозрою в шахрайстві нібито потерпілу жінку, яка вказала прикмети Віталія, хоча він не входив в палату? Чи не була вона раніше на обліку? Очевидно, що б сталося, якби не швидка допомога інтернета, ТБ і депутата. Спасибі всім за дружбу - ми допомогли врятувати невинну людину - а це вчинок на наші часи. Спасибі вашим репостам! Спасибі Артему Ясинівському! Спасибі Лесі Оробець! Спасибі супершвидкісним редакторам 1 + 1, і реактивній Валерії Ковалинській!", - додав Бутусов.

"Віталій Кузьменко прийняв заспокійливе. Людині з черепно-мозковою травмою не можна підвищувати тиск - це загроза здоров'ю. Давайте йому всі побажаємо якнайшвидшого одужання! Спасибі всім, ви круті!", - розповів журналіст про стан студента, після спроби провести провокацію.

Також Юрій Бутусов розповів подробиці провокації проти студента Кузьменко.

"Разом з нарядом міліції в палату зайшов невідомий чоловік у цивільному, які попрямували відразу до Віталія - саме він на підвищених тонах різко зажадав від Віталія зізнатися в крадіжці телефону, і піти до палати, де сталася крадіжка. Однокурсниця Віталія запитала у штатського: " Ви хто?!" А співробітник міліції сказав: "Це цивільний чоловік обкраденої жінки!" На питання: "А на якій підставі Ви звинувачуєте Віталія?"міліціонери відповіли: "Дві жінки з цієї палати описали прикмети викрадача - довге чорне волосся, перев'язана рука, тапочки такого-то кольору", - написав журналіст.

"Тобто, палата, де сталася крадіжка, знаходиться на 6-му поверсі. Віталій лежить на 3-му. За 45 хвилин міліція отримала виклик, приїхала в лікарню, провела опитування свідків, склала опис, провела оперативно-слідчі дії, встановила особу підозрюваного, і з'явилася для проведення обшуку! Браво! Для порівняння: винних у звірячому побитті Кузьменка на Євромайдані не можуть ставити впродовж 8 діб!", - розповів Бутусов і додав, що "цивільний чоловік", який не представився, поводиться з міліціонерами по-панібратськи.

Зараз ви читаєте новину «Провокація міліції проти побитого "Беркутом" студента вирішена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі