середа, 29 липня 2015 10:37

Правоохоронці порушили 7 справ через стрілянину в Мукачевому

Правоохоронці порушили 7 справ через стрілянину в Мукачевому
Фото: tsn.ua

За фактом стрілянини у Мукачевому відкрито сім кримінальних проваджень.

Про це повідомив радник голови Служби безпеки України Юрій Тандіт в ефірі "5 каналу".

"Зараз відкрито 7 кримінальних проваджень", - сказав він.

"Коли це все починалося, виступив глава СБУ Василь Грицак і гарантував, що слідство буде проводитися відкрито і чесно. Ми гарантували безпеку чотирьох осіб, яких ми затримали, які перебувають в Києві, тут триває кримінальне слідство в рамках закону", - заявив Тандіт.

Нагадаємо, 11 липня в м.Мукачево (Закарпатська обл.) сталася перестрілка за участі людей, близьких до народного депутата Михайла Ланя, місцевих міліціонерів, а також членів "Правого сектора". За різними даними, в результаті перестрілки загинули до 5 людей, до 14 були поранені.

За версією "Правого сектора", перестрілка була спровокована кримінальними елементами на чолі з Ланьо, якому вони перекрили канал контрабанди.

У той же час, у низці ЗМІ з'явилася інформація про те, що причиною конфлікту є переділ сфер впливу в "кришуванні" контрабандних потоків в області, зокрема, цигарок. За однією з версій, "Правий сектор" вирішив потіснити групу нардепа Ланя. За іншою версією, "Правий сектор" діяв з аналогічними намірами, проте в інтересах парламентарія Віктора Балоги.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці порушили 7 справ через стрілянину в Мукачевому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі