пʼятниця, 09 серпня 2024 09:10

Отримаєте підказку від Всесвіту: кому пощастить знайти нову роботу і побудувати успішну кар'єру

Отримаєте підказку від Всесвіту: кому пощастить знайти нову роботу і побудувати успішну кар'єру
Візьміть відпустку на кілька днів. Фото: pixabay.com

9 серпня залишайтеся собою і робіть те, що задумали. Ніщо не стоятиме на перешкоді. Дійте сміливо.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Якщо відчуваєте, що нема сили рухатися далі, візьміть відпустку на кілька днів. Швидко відновитися допоможе поїздка додому. Спробуйте намалювати те, що вас турбує. Через папір і олівець знайдете вихід. Це найкращий спосіб вивільнити емоції. Важко перетравлюватиметься їжа. Налягайте на салати. Корисними будуть сечогінні чаї. Діви, Стрільці, Раки і Козороги отримають підказку від Всесвіту. Вам пощастить знайти нову роботу і побудувати успішну кар'єру".

Овен (21 березня - 20 квітня)

На вас ляже роль миротворця. Якщо бачите, що хтось не може знайти спільної мови, спробуйте втрутитися і зарадити. Більше уваги присвятіть саморозвитку. Читайте, вивчайте мови, займайтеся спортом. Купіть для дому дрібничку, яка підніматиме настрій.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Відчуєте, що життя штовхає вас у правильному напрямку. Зміни в економіці підуть вам на користь. Усе, що плануєте, вдасться реалізувати сповна. Покупки будуть вдалими. Зацікавить спілкування із старшими за віком партнерами. Може розпочатися незвичайна особиста історія.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Забудьте про страх і невпевненість. Робіть те, чого бажає душа. Рухайтеся у напрямку, яким веде вас доля. Повірте, це стане шансом багато чого досягти у житті.

Рак (22 червня - 22 липня)

Дайте собі більше часу на роздуми. Не дозволяйте, аби хтось вмовляв вас кудись їхати і щось робити. За прийняті під тиском рішення скоро пошкодуєте.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не бійтеся здатися зарозумілим. Сміливо висловлюйте свої думки і плани. Дозвольте собі бути справжнім. Вас помітять і запропонують співпрацю, про яку ще нещодавно не могли мріяти.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Потіште себе смачненьким. Влаштуйте романтичну вечерю в улюбленому ресторані. Розслабитися та зняти стрес допоможуть танці та приємна музика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заживуть як королі: ці п'ять знаків відчують себе казково багатими

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Годі проводити час за екраном смартфона. Запросіть у гості друзів і згадайте разом найкращі моменти. Дайте собі обіцянку зробити щось, на що не наважуєтеся багато років. Це особливий час. Мрії почнуть здійснюватися.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Собаки нехай гавкають, а караван іде. Дозвольте собі бути пробивним і рішучим. Від того, наскільки сміливо діятимете у цю п'ятницю, залежить ваше успішне майбутнє.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Доведеться купувати подарунки для дітей та онуків. Вас запрошуватимуть на дні народження та сімейні вечірки. Самі теж будьте гостинними. Друзі принесуть у ваш дім багато радощів.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Новини спантеличуватимуть. Але це не привід брати паузу і відкладати на потім те, що запланували. Вирушайте у подорож. Перед виходом з дому перевірте документи та квитки.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вами захоплюватимуться. Проявляйте себе як умілий та талановитий керівник. Колеги братимуть приклад і проситимуть про пораду. Щедро діліться своїм досвідом.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Дозвольте собі більше, ніж зазвичай. Купіть нову сукню і босоніжки. Оновіть зачіску. Ці зміни підуть на користь. Інвестуйте в освіту. Це дозволить вам почуватися більш впевнено на майбутніх співбесідах.

Астрологиня приголомшила фінансовим гороскопом на серпень. Вона розповіла, хто магнітом притягуватиме до себе гроші і розпочне бізнес, який годуватиме його сім'ю багато років.

Зараз ви читаєте новину «Отримаєте підказку від Всесвіту: кому пощастить знайти нову роботу і побудувати успішну кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі